آیین آشنایی دانشجویان جدید الورود مهرماه ۹۸ واحد استانی کردستان با دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

۱۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۶ کد : ۴۶۹۱۱ اخبار
به منظور آشنایی دانشجویان جدید اورود با دانشگاه جامع علمی کاربردی ، مراسمی با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور روز یکشنبه مورخ ۹۸/۰۸/۱۲ در سالن همایش ایثار بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان ؛ آیین آشنایی دانشجویان جدید الورود واحد استانی کردستان با دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور حجت الاسلام حاج آقا موسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، دکتر جوادی رئیس واحد استانی ، روسای مراکز تحت نظارت استان ، کارکنان واحد استانی کردستان و دانشجویان جدید الورود مراکز علمی کاربردی استان کردستان در سالن همایش مجتمع ایثار بنیاد شهید و امور ایثارگران سنندج برگزار شد.

در ابتدا دکتر تیمور جوادی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان ضمن تبریک ماه ربیع الاول و خیر مقدم به حاج آقای موسوی و دانشجویان جدید الورود عنوان کرد: هدف از برگزاری این مراسم عرض تبریک به دانشجویان جدید الورود و آشنایی با ساختار و قوانین دانشگاه جامع علمی کاربردی است تا دانشجویان جدید بتوانند با شناخت بهتر دانشگاه به موفقیت در کسب دانش و مهارت نایل گردند.

تیمور جوادی در جمع دانشجویان جدید الورود ضمن اشاره به ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی و سیر تکامل آموزش ها در کشور تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه نسل سوم در دهه 70 تاسیس شد که وظیفه آن تربیت نیروی ماهر و آموزش مهارتی می باشد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان با معرفی دانشگاه و برخی اقدامات انجام شده در راستای کیفی سازی در دانشگاه خاطر نشان کرد : دانشجویان عزیز دانشگاه جامع علمی کاربردی با انتخاب این دانشگاه و کسب مهارت های لازم برای اشتغال، می توانند در بازار کار به موفقیت بیشتری برسند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر موسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با تبریک ولادت رسول اکرم و امام صادق (ع) و هفته وحدت در ماه ربیع الاول  تاکید کرد: در ابتدای گام دوم انقلاب اسلامی که رهبر انقلاب ترسیم نمودند جوانان و دانشجویان نقش مهمی دارند و رسالت  این دوره بر دوش این قشر جامعه است و باید راه پر افتخار پیشینیان را ادامه ادهند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در خصوص اهمیت آموزش و علم آموزی عنوان کرد: هیچ مکتبی و دینی  به اندازه اسلام  برای علم آموزی ارزش قائل نیست چراکه در دین ما علم و دانش مقدمه ای است تا انسان به فضایل دیگر برسد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر موسوی در جمع دانشجویان جدید الورود تصریح کرد : آموزش دانش باید همراه با عمل و ثمر باشد چنانکه در روایات است علم بدون عمل خطرناک است بنابراین شما دانشجویان نیز باید در همین راستا در کنار آموزش های نظری به یادگیری مهارت همت بگمارید.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره چرایی تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود : دانشگاه جامع علمی کاربردی مکان مناسبی برای یادگیری همزمان دانش و مهارت است و باید دانشجویان فرصت را غنیمت شمرده و از جوانی خود در جهت درست و متخصص شدن استفاده نمایند تا با وجود جوانان با دانش و ماهر به جایگاه علمی و پیشرفت روز افزون ایران اسلامی دست پیدا کنیم.

سپس 2 نفر از دانشجویان مستعد مراکز به عنوان شاعر و کارآفرین به اجرای برنامه و تجربیات خود در زمینه تخصص خود پرداختند.

در ادامه ی مراسم افشین بهادر مسئول آموزش واحد استانی به منظور شناخت بیشتر دانشجویان با قوانین و مقررات دانشگاه جامع علمی کاربردی را در قالب کارگاه ارائه و آموزش داد.

در پایان به مناسبت ماه مبارک ربیع الاول و آغاز هفته وحدت مولود خوانی اجرا شد.

خاطر نشان می گردد پیش از شروع مراسم مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور نشست صمیمی با کارکنان واحد استانی داشته و دغدغه های آنان را جویا شدند.

نظر شما :