Aryanic
صفحه اصلي > اخبار

اخبار > دیدار معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از خانواده شهدای دانشجوی واحد استان کردستان

به مناسبت هفته دولت به منظور تجلیل از خانواده های شهیدان گرانقدر دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان کردستان ، دکتر بهرامی نسب معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به همراه دکتر زارعی فرماندار سنندج ، حاج آقا سلیمانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان و دکتر کریمی مشاور استاندار در امور شاهد و ایثارگر این دیدار ها صورت گرفت.

در ابتدا سلیمانی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان ضمن تبریک هفته دولت و بیان نحوی شهادت و دلاوری این شهیدان عزیز تاکید کرد شهدا ذخایر و مایه افتخار و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند که باید همواره رشادت ها و یاد و خاطره آنها گرامی داشته شود.

سپس دکتر بهرامی نسب معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشورضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، تصریح نمود با گذشت یک ربع قرن ازفعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی ، بیش از 80 شهید دانشجو در ردهای مختلف مرزبان، آتشفشان و مدافع حرم همچون شهید محسن حججی تقدیم انقلاب اسلامی ایران نموده است.

در ادامه دکتر بهرامی نسب به اقدامات صورت گرفته  در حوزه شاهد و ایثارگر از جمله برگزاری اولین جشنواره تجلیل از خانواده شهدای دانشجو در مشهد مقدس دراسفند ماه سال 95 و اعطای مدرک پایان تحصیلات دانشجویان شهید که درآن مقطع دانشجو بوده اند را به خانواده این بزرگواران تشریح کرد.

سپس دکتر زارعی فرماندارسنندج با بیان اینکه این خانواده‌ها در دامان خویش فرزندانی را پرورش داده اند که به عنوان سرباز اسلام در راه رضای حق تعالی و اعتلای کلمه الله، جان خود را فدای آرمان های ارزشمند نظام کرده اند  امروز نیز سربلند و مفتخر به این شهادت‌ها هستند.

در پایان با اهدا لوح تقدیر و هدیه از خانواده این شهیدان تجلیل به عمل آمد.

١٣:٠٥ - چهارشنبه ٨ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٨٩١    /    تعداد نمایش : ٤٥